Info till föreningarna

Sändningarna fungerar igen.

Som en del av er märkte så hade vi problem med sändningarna 30/10 – 1/11. De gick inte ut i radion. Problemet var ett tekniskt fel i Sätra vattentorn där vår sändare sitter.  Det är många tänkbara fel som kan uppstå och många inblandade som kan behöva rycka ut när det är fel på sändaren. Det kan vara ett komplicerat arbete,
Den här gången började sändaren fungera igen på fredagen utan att vi på Radio Sydväst ingripit. Vi vet inte varför, men vi har samlat uppgifter och loggar från tekniken som vi nu i efterhand skall analysera för att förebygga att liknande fel upprepas i framtiden.

Vi är ledsna för det som hänt och för de konsekvenser som felet orsakat för sändande föreningar.

 

Viktigt!!!
Myndigheten för press radio och TV. Nya rutiner

Tidigare har myndigheten för press radio och TV skickat ut en påminnelse när föreningarnas sändningstillstånd varit på väg att ta slut. Framöver måste ni själva hålla koll på när det är dags att förnya tillstånden.

Ni kan gå  in på myndighetens hemsida. Länk nedan.

Skriv en del av er förenings namn eller sändningsbeteckning i sökfältet. När ni hittat er förening klickar ni på föreningens namn för att få information om era  sändningstillstånd.

Om det är på väg att ta slut kontaktar ni i god tid  myndigheten för press radio och TV för vidare instruktioner

Gå in på myndighetens söksida här.

 

Parkering

På Medborgarhusets parkering behöver ni ett parkeringstillstånd i rutan. Som vanligt betalar ni i en avgift i Medborgarhusets P-automat. Kontakta Rolf om ni behöver parkeringstillstånd!

Medborgarhusets parkering kostar 7 kr/t dygnet runt alla dagar i veckan, men max 40kr/dygn. Kräver parkeringstillstånd i rutan.

Kommunen har infört parkeringsautomater i hela Hägerstensåsen. Kommunens parkering på gatan kostar 5kr/t. Gratis efter 19:00  och på lördagar/söndagar.

Glöm inte parkeringskort för 2019 i rutan!

 

Radio Sydväst 88,9 MHz – Stockholms starkaste och högst placerade närradiosändare!